bannerny

uutiset

Kuinka käyttää FKM-fluoroelastomeeriyhdistettä?

Kuten me kaikki tiedämme, FKM-fluorielastomeerikumia käytetään laajalti auto-, öljy- ja ilmailuteollisuudessa.Se kestää hyvin öljyä, polttoainetta, kemikaaleja, liuottimia ja korkeita lämpötiloja jopa 250 C.Jos olet uusi käyttäjä, meidänFKM-yhdisteluokka sopii hyvin sovellukseesi.Se on fkm raakapolymeeriä, johon on lisätty kovetusainetta ja värillinen perusseos.Se on helppo käsitellä ja ympäristöystävällinen.

 

Etkö tiedä mistä luokasta valita?

Kerro vain myyntitiimillemme pyyntösi kovuudesta, väristä, käsittelytavasta ja sovelluksesta.Jos sinulla on erityinen pyyntö fyysisistä ominaisuuksista, se auttaa myyntitiimiämme poimimaan sinulle oikeat arvosanat.

 

Kuinka käyttää fkm-yhdistettä?

Kun saat fkm-seoksen, on parempi sekoittaa se uudelleen kaksirullaisella sekoittimella.Se auttaa saamaan parhaat fyysiset ominaisuudet.Ja sen jälkeen leikkaa tarvitsemasi koot ja laita se sitten muotteihin puristuskovetusta varten.Ja sitten jälkihoito.Ei tarvitse lisätä mitään muuta.Se on niin helppo!

Puristuskovetus: 5-10 minuuttia * 175C

Jälkikovetus: 12-20 tuntia * 210-220 C

Above curing time and temperature is for reference. You could adjust the time and temperature based on your request. If you have any question during production, please feel free to consult our sales team by sales@fudichem.com. www.fudifkm.com

Hcef475a3ad23428a8da3b5f1f53c825aq

 


Postitusaika: 21.9.2022